Cupa menstruala reprezinta o modalitate de protectie pe care o folosesc femeile în perioada menstruala. Aceasta este destul de eficienta avand in vedere caracteristicile pe care le are, incepand de la forma sa pana la materialul pe care il include, timpul de utilizare, dar si din punct de vedere financiar.

De cele mai multe ori, multe femei renunta la a mai face activitati in aceste zile, fie din cauza disconfortului, fie a durerilor menstruale. Insa, acestea se pot diminua, astfel incat sa reveniti la activitatile importante din viata dumneavoastra.

Este necesar de precizat faptul ca este o modalitate nonalergica, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata de catre persoanele care au anumite alergii la astfel de materiale. Cu toate acestea, pentru a fi utilizata, este important ca femeile sa cunoasca toate caracteristicile acestei alternative pentru a se convinge ca merita o astfel de investitie.

Cupa menstruala – cu ce avantaje se prezinta acest dispozitiv medical?

Primul si poate cel mai mare avantaj al acesteia este acela ca se poate reutiliza. Pe langa faptul ca va scuteste de drumuri inutile prin magazine in cautarea absorbantelor, aceasta se poate utiliza de multe ori dupa ce a fost golita.

Cu o durata de viata de pana la 10 ani, cupa menstruala va va scuti de cheltuieli in plus. Veti reusi sa economisiti bani pe care ii puteti investi in lucruri care va plac.

Si asta nu e tot. Avantajele utilizarii acesteia sunt mult mai multe si va va surprinde cat de utila si eficienta poate fi. Astfel, trebuie spus faptul ca aceasta cupa menstruala este una cat se poate de confortabila.

  • Ce inseamna acest lucru?

Acest lucru se refera la faptul ca se poate folosi la petreceri, dar mai ales atunci cand purtati costume de baie sau cand inotati.

  • Ce poate fi mai util decat atat?

Orice femeie isi doreste sa fie mereu relaxata si sa poata face diverse lucruri fara nicio restrictie.

Igiena pe primul plan

Pe de alta parte, despre cupa menstruala mai trebuie specificat faptul ca nu va lua elibera mirosuri. Asta pentru ca sangele menstrual nu va intra in contact cu aerul, fiind tinut in cupa. In plus, mai trebuie spus si faptul ca utilizand cupa nu veti avea hainele patate intrucat nu vor exista scurgeri.

Daca sunteti o persoana care practica sportul trebuie precizat faptul ca nu va intampina probleme din acest punct de vedere intrucat cupa menstruala va ofera confortul necesar si in timp ce practicati sport.

Bucurati-va din plin de orice moment utilizand cupa menstruala. Chiar daca la inceput multe femei sunt sceptice cu privire la utilizarea acesteia, merita sa incercati. Desigur ca, nu veti reusi sa va obisnuiti cu aceasta dupa prima utilizare, insa este important sa nu va dati batuta. Veti vedea ca merita sa incercati.

Asadar, utilizati cupa menstruala in perioada menstruala si va veti bucura mai mult de viata fara sa mai renuntati la lucrurile care va placeau. Avantajele sale sunt numeroase, incepand de la cele din punct de vedere financiar, pana la confortul pe care il ofera. Totul este gandit pentru a îndeplini necesitatile oricarei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *